479,99 ₴
206,99 ₴
ОФІЦІЙНИЙ ПРЕДСТАВНИК
Доставка по всій Україні без передоплати (оплата при отриманні)
Швидка відправка!
Прекрасне пристрій, який призначений для загортання різних
кулінарних виробів
Любите радувати сім'ю смачними домашніми стравами? Але на приготування складних кулінарних шедеврів, наприклад, домашніх голубців, не завжди є час? Прекрасним помічником у таких ситуаціях стане Долмер (Dolmer). Він являє собою сучасне обладнання, яке дозволить без зайвих зусиль приготувати голубці, долму або ситні рулетики.
Долмер не вимагає особливих навичок експлуатації та якихось знань, так як абсолютно безпечний і простий у використанні! Він підходить для використання, як вдома, так і в ресторанах. Це унікальний пристрій для загортання долми і голубців, яке робить процес приготування трудомістких страв швидким і легким, дозволяючи заощадити час готування у два рази!
З допомогою Долмера Ви зможете зробити голубці, долму або інші смачні страви діаметром 10, 15 і 22 мм. При цьому, Вам не потрібно тривалих тренувань. Цей прилад допоможе зробити Вам красиві конвертики однакового розміру, навіть якщо у Вас немає досвіду в приготуванні подібних страв. Як і у застосуванні, прилад для голубців і долми не вимагає особливого догляду. Його легко мити після використання, сам прилад виконаний з довговічних матеріалів і не має крихких деталей.
Це унікальний пристрій для загортання долми і голубців, яке робить процес приготування трудомістких страв швидким і легким, дозволяючи заощадити час готування у два рази!
Для отримання продукту великого діаметру, встановіть регулювальну планку на позначку «L». Для середнього діаметру ― планку на позначку «М». Планка «S» призначена для маленького розміру. Пам'ятайте, якщо листя свіжі, молоді ― їх спершу потрібно злегка прокип'ятити, а якщо солоні, то перед використанням промийте їх у холодній воді трохи більше 5 хвилин, а потім прокип'ятіть для додання їм еластичності.
Якщо виноградні листя свіжі, молоді - їх просто потрібно обдати окропом чи злегка прокип'ятити. А якщо Ви купили солоні виноградні листя, то перед використанням їх слід промити в холодній проточній воді хвилин десять, потім прокип'ятити кілька хвилин для надання їм еластичності. Відсортувати за розмірами, розправити складки і видалити стеблинки.
Більше підходять літні сорти з тонкими, великими листками. Листя капусти повинні бути м'якими, тонкими, без прожилок і складок. Перед використанням їх потрібно легко відбити молотком для відбивних, прокип'ятити для додання еластичності.
Телефонуйте і замовляйте!
Поспішайте, залишилось 4 подарунка!
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Dolmar |
Країна виробник | Китай |